top of page
WhatsApp Image 2023-09-14 at 10.14_edited.jpg

Contact 

Taart en gebak kunnen na bestelling afgehaald worden in Vennestraat 23,
9051 Sint-Denijs-Westrem.

Gelieve een 3 tal dagen vooraf je bestelling te plaatsen zodat er tijd genoeg is om een duurzame kwaliteit te kunnen garanderen. 
Bestellingen zijn elke dag van de week mogelijk, voor afhaling wordt gezamelijk een afspraak gemaakt, vermeld alvast een richtuur bij de opmerkingen.

Een vraagje of verzoekje?
Stuur me gerust een mailtje via het formulier hieronder of bel me op 0485/651.320.

aanvraag verzonden!

Algemene voorwaarden 

Voor de prijzen die op de website staan, geldt dat wordt gestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Tartisan te mogen claimen of te veronderstellen.

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Het recht wordt behouden om deze producten te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. Tartisan aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar via hyperlinks wordt verwezen.

Leveringsbeleid

Wanneer men kiest om de de goederen te laten leveren wordt vooraf tussen beide partijen een dag en een zo stipt mogelijk uur van levering afgesproken. De tarieven en locaties tot waar levering mogelijk is, staan duidelijk vermeld voor het afrekenen. 

Privacy policy

Door de informatie en de diensten op www.tartisan.be te gebruiken, gaat men akkoord met deze privacy policy en de voorwaarden die hierin werden opgenomen.

www.tartisan.be maakt gebruik van verschillende technieken om bij te houden wie de website bezoekt en hoe deze bezoeker zich op de website gedraagt. Dat is de gebruikelijke manier van werken voor websites omdat het informatie oplevert op die bijdraagt aan de kwaliteit van de gebruikerservaring. De informatie die via cookies, geregistreerd worden, bestaat uit onder meer IP-adressen, het type browser en de bezochte pagina's

Tevens wordt gemonitord waar bezoekers de website voor het eerst bezoeken en vanaf welke pagina ze vertrekken. Deze informatie houden we anoniem bij en is niet gekoppeld aan andere persoonlijke informatie.

Voor meer informatie omtrent de algemene voorwaarden en/of privacy policy kan men steeds een mailtje sturen naar info@tartisan.be.

bottom of page